Tuicemen.com

Advanced search  

News:

Share your Automated House and Ideas in the Members Section! :0~

Pages: [1]

Author Topic: user created commands and x10relayer[resolved]  (Read 2458 times)

KENRAD

  • PCC Tester
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Rating: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 480
user created commands and x10relayer[resolved]
« on: December 13, 2011, 01:44:41 pm »

Hey T,  can user created commands be sent over the network with x10relayer



 (Chr)kenrad
« Last Edit: November 29, 2015, 09:19:53 am by Tuicemen »
Logged
I have no clue how to do this but its a lot of fun trying.
Win 8.1, win 7 64 and 32 bit,
XTBR, CM15A, ZTroller
PCC, T.A.C ,HS3, Nitrogenlogic remote, Bluewatch(BT), Bluewatch(WIFI), all plug ins
Microsoft kinect,
Nitrogen logic depth controllers
Phillips Hue, Global Cache, Hyperion, Kodi

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3150
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #1 on: December 13, 2011, 02:25:27 pm »

Currently no, however it may be possible in ver 3.1.0.0 once code is all added.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3150
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #2 on: January 16, 2012, 05:37:08 pm »

Custom usercommands can now be relayed from BlueWatch(both flavors),TAC(android interface) and PCC
These are handled by the server PCC relayed from X10Relayer.
 (Chr)
« Last Edit: March 31, 2012, 06:50:44 am by Tuicemen »
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

Fan of Zappa

  • Full Member
  • **
  • Helpful Rating: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #3 on: December 25, 2014, 06:46:35 am »

Tuice/Kenrad, Are there any special settings I need to set for this to work? I created a user command and tried it from PCC and it works fine. Using TAC, I use 'Get User Commands' and it shows up in the user command list, but when I execute it, PCC never receives the command. I see that x10relayer receives it, but It looks like PCC does not. Also, is there a way to speak the command? like the X10 devices by tapping the screen and talking.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3150
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #4 on: December 25, 2014, 07:10:00 am »

In TAC you can use voice However I believe you have to enable it in the settings file.
I haven't used TAC in over 6 months so I'm a bit rusty.
Since X10 is seeing the commands just not relaying them I may have messed something up with the last build of X10relayer or PCC.
I'll have a look at the code for both and see if something jumps out at me.
Have you configured PCC for TAC communication in the network area?
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3150
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #5 on: December 25, 2014, 07:58:18 am »

Ok the issue appears to be in the current version of PCC.  (cB) (CZB)
I'll get at this as soon as I can.
 (Chr)
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

Fan of Zappa

  • Full Member
  • **
  • Helpful Rating: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #6 on: December 25, 2014, 08:14:49 am »

T, thanks. I have configured TAC monitor in PCC network settings. I'm surprised you are not using TAC. I love that APP! If I can get this problem solved I will be connecting all my HA software together. They all have their quirks and limitations, but, by using them all together the quirks and limitations seem to disappear. I'm using X10relayer, PCC, iHouse, Auto Hot Key and iSpy. All working seamlessly :0~. And I must thank you for making it happen! (Chr) Your forum rocks!   (GJ)
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3150
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #7 on: December 25, 2014, 10:16:37 am »

Gee thanks! :-[
I started to dig into the PCC code I'm not sure how the network sends got contaminated.
Quirk with Visual studio I guess.
This is a major bug as it affects not just command requests from TAC.
I'll get a download of the prior version posted so Anyone that needs the network (X10Relayer stuff) can get back up and running.
Since I was away from my city residence, Playing with TAC would have just got me thrown in the dog house.
Now that I'm back for a few months it will get some use.
« Last Edit: December 25, 2014, 12:11:31 pm by Tuicemen »
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3150
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #8 on: December 25, 2014, 12:12:19 pm »

A new update in uploading to the server now which should fix this issue.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3150
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: user created commands and x10relayer
« Reply #9 on: December 25, 2014, 01:37:54 pm »

A new update is uploading to the server now which should fix this issue.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!
Pages: [1]