Tuicemen.com

Advanced search  

News:

Share your Automated House and Ideas in the Members Section! :0~

Pages: [1]

Author Topic: Activephone  (Read 130 times)

DKBIALIK

  • Jr. Member
  • *
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Activephone
« on: April 14, 2017, 11:21:26 am »

Has anyone figured out how to get activephone working?  I upgraded my systems and this is the only thing I cannot get to work since it tries to register.  This app was extremely helpful to me when away from home.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3119
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Activephone
« Reply #1 on: April 14, 2017, 02:21:04 pm »

When you say Active Phone is the only plugin you can't get to work how did you get the others to work?
Did you use AHP-Lifejacket, just copy files from one system to another, use a system image, or just installed a new windows over the old?
I have been able to get both ActivePhone and ActivePhone Pro working both these require a registry entry which AHP-Lifejacket will write for you.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

DKBIALIK

  • Jr. Member
  • *
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: Activephone
« Reply #2 on: April 14, 2017, 03:19:47 pm »

yes I used Life Jacket.  do you know the reghack to turn that feature on?  BTW Alex10 works great.
Logged

DKBIALIK

  • Jr. Member
  • *
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: Activephone
« Reply #3 on: April 14, 2017, 03:22:06 pm »

I do not have my older install, unfortunately that got wiped.  I do have my registration code.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3119
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Activephone
« Reply #4 on: April 14, 2017, 05:41:26 pm »

Registration code is no good.
Did you use info from your old PC with Lifejacket 10prod.sys and drive ID?
Without that info your Active Phone is lost.
The registry info only works if plugin is registered.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!
Pages: [1]