Tuicemen.com

Advanced search  

News:

Alex10  (Build 1.5.3.4 ) is now  available for download ~:0~

Pages: 1 [2]

Author Topic: Amazon echo and X10  (Read 1383 times)

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3063
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Amazon echo and X10
« Reply #15 on: January 30, 2017, 07:26:53 pm »

I have been contemplating doing something in Java so it is multi platform the problem is the SDK is windows based.
I'm playing with doing something for Linux using an android tv box and the Debian noroot  app
I have a lot of sticks in the fire right now so I'm not sure when or if I'll get that done. :-[
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Want to know what is in the works?
Thats the place to Look!

petediscrete

  • Jr. Member
  • *
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Amazon echo and X10
« Reply #16 on: January 31, 2017, 04:23:05 am »

I'll definitely be watching this space so........

Once again great work on Alex10. There's life left in that old x10 beast  :0~
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3063
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Amazon echo and X10
« Reply #17 on: January 31, 2017, 04:28:28 am »

Thanks  petediscrete I will post my results.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Want to know what is in the works?
Thats the place to Look!

TulsaTV

  • Forum Supporter!
  • Jr. Member
  • *****
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Amazon echo and X10
« Reply #18 on: January 31, 2017, 11:35:00 am »

Managed to get Alex10 up and running with the Echo running Windows 7 and the CM15 Pro. A few teething problems at the start but a complete uninstall of Alex10 followed by a reinstall sorted out the problem.

All x10 appliance modules and light modules are working fine.

Likewise, I got Alex10 and Alexa running on Windows 10 with the CM15A yesterday, after some installing/reinstalling of ADK, Java and Alex10. Today I got the All Units and All Lights scripts set up per the post. My wife was amazed.

Check your tip jar, Tuicemen. Thanks again for the great work!
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3063
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Amazon echo and X10
« Reply #19 on: January 31, 2017, 02:00:19 pm »

Thanks TusaTV,
Glad your Happy! it's always nice when we can amaze our wives! (RoFL)
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Want to know what is in the works?
Thats the place to Look!

bstone65

  • Jr. Member
  • *
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Amazon echo and X10
« Reply #20 on: July 09, 2017, 05:42:25 pm »

Pricewise the Dot seems the way to go. I'll have to save my shekels for one now that PCC is running nicely on my machine. My biggest concern is it ordering things while I talk in my sleep.  ;D
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3063
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Amazon echo and X10
« Reply #21 on: July 10, 2017, 03:33:36 am »

Amazon has made many improvements to the purchasing ability and it must be enabled from the Alexa app.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Want to know what is in the works?
Thats the place to Look!

bstone65

  • Jr. Member
  • *
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Amazon echo and X10
« Reply #22 on: July 10, 2017, 07:50:36 pm »

Picked up a Dot on Prime Day special. $15 off. Couldn't pass it up now that I know I can control my X10 devices with it. I'll be sure to research any troubleshooting before posting support requests. I just need to finish the current project on my workbench - then it's Echo time! It's also nice to find out I can turn off the mic just by pushing a button on top.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 24
  • Offline Offline
  • Posts: 3063
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Amazon echo and X10
« Reply #23 on: July 11, 2017, 11:19:14 am »

More and more devices are becoming Alexa controllable.
For those RF and IR devices that aren't smart devices there are things like the Broadlink RM Pro (which you may also find a deal on at Amazon). ;>
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Want to know what is in the works?
Thats the place to Look!
Pages: 1 [2]